Όσοι Τριπολίτες παρακολούθησαν την εκπομπή «Ελλάδα έχεις ταλέντο», στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, τη Δευτέρα 22 Οκτώβρη, θα ένιωσαν υπερήφανοι για τον ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ, τον εκλεκτό πιανίστα και συνθέτη μας. Η επιτροπή, αποτελούμενη από τη Μαρία Μπακοδήμου, το Γιώργο Καπουτζίδη και τον Σάκη Τανιμανίδη, εντυπωσιάστηκε από το ταλέντο και τη μικρή ηλικία (μόλις 22 ετών), του Βασίλη, σε σημείο που να εξωτερικεύσει την κρίση της με λόγια θαυμασμού, αλλά και πρόσκληση από τον Σάκη Τανιμανίδη για μελλοντική συνεργασία.

Ο Βασίλης Γεωργακόπολος, πιανίστας της Χορωδίας Τρίπολης και όχι μόνο, γνωστός στο καλλιτεχνικό κοινό και στη νεολαία της πόλης μας, είναι ένα ταλέντο που σε λίγα χρόνια θα δρέψει καλλιτεχνικούς καρπούς και έξω από τα όρια της Τρίπολης και της Αρκαδίας. Και δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Β.Γ. βγαίνει στο Αθηναϊκό και πανελλήνιο κοινό αφού, και προ διετίας έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η Χορωδία Τρίπολης και οι φίλοι του Βασίλη Γεωργακόπουλου εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους και τις ευχές τους για γρήγορη μελλοντική εξέλιξη.

Από το Δ.Σ. της

ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

(404)