Από flat white μέχρι καφέ στo μπρίκι ΑΠΟ ΤΗΝ TWOMINUTES ANGIE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΑΡΙΣ ΤΑΒΙΤΙΑΝ

Στην Αθήνα απολαμβάνουμε καλύτερο καφέ από πολλές άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, ισχυρίζονται οι Aθηναίοι baristi. Τα μαγαζιά που τον σερβίρουν γίνονται ολοένα και πιo στυλάτα και, εκτός από καλό καφέ, σερβίρουν καλό φαγητό, ασυνήθιστα σάντουιτς και γλυκά με την υπογραφή γνωστών σεφ αλλά και αρωματικά blends εξωτικών τσαγιών. Ο πήχης του καλού καφέ φέτος ανεβαίνει! Οι Έλληνες baristi (πληθυντικός του μπαρίστα, αν θέλουμε να ονομάζουμε τους νεαρούς επαγγελματίες πίσω από την μπάρα σε σωστά ιταλικά) βραβεύονται σε διεθνείς διαγωνισμούς. Όλα δείχνουν ότι και φέτος τον χειμώνα θα τον περάσουμε με καφέ στα αγαπημένα μας στέκια που εμπλουτίζουν τα μενού τους με καλύτερο φαγητό και γλυκό. Flat white, babyccino ή μονοποικιλιακό καφέ geisha στο μπρίκι;