Το www.recital.gr, όπως έχετε διαπιστώσει, είναι μία πανελλήνια ιστοσελίδα κουλτούρας, ελληνικής και ξένης. Φιλοξενεί θέματα πολιτισμού και πολιτιστικά, από κινηματογράφο και μουσική μέχρι εικαστικά και θέατρο, λογοτεχνία, λαογραφία, χορό… και, γενικά, εκδηλώσεις, φεστιβάλ, συναυλίες, σεμινάρια, βιβλία… που, άπτονται της κουλτούρας….

Το ανωτέρω, το αναφέρουμε, προς άρσιν πρεξηγήσεων…· δηλαδή, το www.recital.gr ΔΕΝ έχει άμεση σχέση με την Τρίπολη και την Αρκαδία…. Ίσως, και σπανιότατα (στα χίλια θέματα, ένα!), κάποιο κείμενο να άπτεται… όμως, το ξαναλέμε, πρόκειται για σύμπτωση και μόνο!
“Στη χάση και στη φέξη”, μη έχοντας να συμπληρώσουμε (ανεβάζουμε τέσσερα θέματα ημερησίως) στην www.odosarkadias.gr προσθέτουμε κάτι από το www.recital.gr και, πάλι, επαναλαμβάνοντας χωρίς υπονοούμενα για τα δικά μας….

Το www.recital.gr ξεκίνησε από μία “φιλοδοξία” τού, επί 60 χρόνια, στο πολιτισμικό γίγνεσθαι της χώρας, εκδότη του, όπως περάσει σε κάτι το καθαρόαιμο site κουλτούρας πανελλήνιας και παγκόσμιας απήχησης…. Τα γραφόμενα, επομένως, απευθύνονται από Θράκη και Κρήτη μέχρι Χίο και Κέρκυρα και, όπως, αντιλαμβάνεσθε απηχούν την Τέχνη και μόνο την Τέχνη… από Αμερική και Ευρώπη μέχρι Ασία και Αφρική….

Ας μην, λοιπόν, “δηλητηριάζουμε” αγνές προθέσεις…. Οι “πράξεις” μετρούν, και μόνο αυτές… και αυτές οι “πράξεις” μάς εκπροσωπούν….· “πράξεις και όχι λόγια”, που, θα πληροφορηθούν και θα διαπιστώσουν, όσοι διαβάσουν το “πορτρέτο” ή το “προφίλ” των ιστοσελίδων μας….

Ν.Γ.

(29)