Μετά το προχθεσινό αποτέλεσμα, το 1-0 επί του Ατρομήτου, και την “κατά πάσα πιθανότητα” τιμωρία του Παναθηναϊκού, αλλά και τη χθεσινή ήττα του Πανιωνίου στην Ξάνθη, ο Αστέρας μας πετάει και φιγουράρει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λινγκ!

Κάποτε, θα λέγαμε, πως, το τοιούτον “είναι από τ’ άγραφα”… Σήμερα, όχι, δεν μπορούμε να ισχυριστούμε κάτι τέτοιο, αφού, ο Αστέρας είναι μια νοικοκυρεμένη Ομάδα, που, εδώ και χρόνια, έχει αποδείξει, τι θέλει και τι ζητάει εντός κι εκτός γηπέδου… Με τη δέουσα σοβαρότητα αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα, ενώ διδάσκει ήθος, εντός κι εκτός Τρίπολης!

Μεγάλη υπόθεση οι Φίλαθλοι της Ομάδας, οι οποίοι, εντάξει, δεν είναι η λαοθάλασσα των ομάδων των μεγάλων πόλεων… όμως, όμως είναι οι Φίλαθλοι, που, αγαπούν την Ομάδα τους και το εκδηλώνουν με εκείνους τους τρόπους, που, να μην προκαλούν… ενώ, και στις δύσκολες περιστάσεις είναι κοντά στην Ομάδα… αφού άνθρωποι είναι και αυτοί που συγκροτούν τον Αστέρα… και έχουν τα πάνω και κάτω τους…

Αυτή τη φορά, δεν θα μιλήσουμε, ούτε για το δίδυμο, Μπάκου – Καϋμενάκη, ούτε για τον Γιώργο Μποροβήλο, αφού επανειλημμένως έχουμε τονίσει, πως αυτοί είναι το Α και Ω της ύπαρξης του Αστέρα και των μεγάλων επιτυχιών!

Αφήσαμε, τελευταία, να υμνήσουμε τον χαρισματικό, Στάικο Βεργέτη, τον άνθρωπο “από το πουθενά” στο ποδόσφαιρο, για τον οποίο “παραμιλάει” όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα! Σήμερα, είναι ο κορυφαίος Έλληνας Προπονητής!

Οι Παίκτες, όταν έχουν τέτοια Διοίκηση και τέτοιο Προπονητή, θ’ ανταποκριθούν τα μέγιστα… Οι λίγοι Έλληνες με τους πολλούς ξένους, σφιχταγκαλιασμένοι, κάνουν θαύματα! Το αποδεικνύουν σε κάθε αγώνα στο γήπεδο… που τα δίνουν όλα… Παίκτες έξυπνοι, ευέλικτοι, τεχνίτες… αποτελούν τη συνέχεια τον παλιών του Αστέρα… Φραγκολιά και Δρίνη, Ρόζη και Τσίρη, Καρνέζη και Πετρόπουλου…

Ένα μεγάλο “μπράβο”, για όλους, αρκεί; Ασφαλώς, όχι… αφού, ο σημερινός Αστέρας όλο και πιο πολύ “κουφαίνει” την ποδοσφαιρική Ελλάδα!

(92)