Το ενδιαφέρον δεκάδων χορωδιών απ’ όλη την Ελλάδα, δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ώστε να δοθεί η ευκαιρία να λάβουν μέρος στο 3ήμερο “2° Πανελλήνιο FOLK FESTIBAL Τρίπολης”, δείγμα, του, πόσο εμπιστεύεται η Χορωδιακή Ελλάδα τη Χ.Τ. στη διοργάνωση τέτοιων μεγάλων εκδηλώσεων! Έτσι, με γνώμονα τη σειρά προτεραιότητας, το 3ήμερο, 29, 30 και 31 Μάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, αντίστοιχα, θα δώσουν το παρόν τους στην Τρίπολη, χορωδίες από: Αργυρούπολη, Γύθειο, Καρδίτσα, Κερατσίνι, Κεφαλλονιά, Κόρινθο, Λευκάδα, Λιτόχωρο, Μέγαρα, Νεάπολη, Παγκράτι, Πάτρα, Πειραιά, Τρίπολη, Παλ. Φάληρο…!
Η Χ.Τ., με τη συμπαράσταση του Δήμου Τρίπολης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο Μαλλιαροπούλειο και στο Πνευματικό Κέντρο, διοργανώνει ένα ακόμη Φεστιβάλ, που, θα διαφημίσει την Τρίπολη και την Αρκαδία σε όλη την Ελλάδα, αφού θα φιλοξενήσει 650 χορωδούς, χωρίς να μετράμε τους συνοδούς τους…!
Αυτά τα χρόνια, η Χ.Τ. είναι το μοναδικό χορωδιακό συγκρότημα στον Ελληνικό χώρο, με την πιο μεγάλη Πανελλήνια ετήσια δραστηριότητα, αφού, εκτός των δύο 3ήμερων ανοιξιάτικων Φεστιβάλ -το Φολκλορικό και το Θρησκευτικό-, οργανώνει και το Πανελλήνιο 5ήμερο ή 6ήμερο Φεστιβάλ-Αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο, εκτός των λοιπών μικρότερων εκδηλώσεων!
Σε ένα μήνα, λοιπόν, το φιλότεχνο κοινό της Τρίπολης, θα έχει την ευκαιρία ν’ απολαύσει ένα πολυποίκιλο θέαμα-ακρόαμα, πολυποίκιλο απ’ άποψη φωνών, τραγουδιών, στολών, κουλτούρας….
Και μόνο η λέξη FOLK προϋποθέτει ευχάριστο, ελαφρό αλλά και ποιοτικό πρόγραμμα, με Ελληνικό και Ξένο ρεπερτόριο, πρόγραμμα που θα ψυχαγωγήσει και θα τέρψει το κοινό….
Όμως, σε επόμενα Δελτία Τύπου, θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε, αναλυτικά, το όλο Πρόγραμμα, με της Χορωδίες, που, συμμετέχουν, τις ώρες….

(61)