μπορούν να γίνουν εφιάλτης!

Αυτό το περί νομίσματος και δύο όψεων είναι τελικά ένας νόμος που διέπει τα πάντα, από τα πιο ευχάριστα γεγονότα μέχρι τις πιο δυσάρεστες καταστάσεις που μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει.

Δυστυχώς, τις περισσότερες φορές έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη μία όψη, ξεχνώντας πως σχεδόν όλα παίζονται σε ένα παιχνίδι κορώνα ή γράμματα… Κι αν σου κάτσει η πλευρά που πόνταρες έχει καλώς… Αν όχι, τότε βλέπεις την άλλη όψη του νομίσματος που ενίοτε δεν είναι τόσο ευχάριστη.

Αυτό συμβαίνει και με την Άνοιξη. Την αγαπημένη αυτή εποχή του χρόνου που περιμένουμε με ανυπομονησία ξορκίζοντας τον χειμώνα με παροιμίες τύπου «Από Φλεβάρη καλοκαίρι…» για να έχουμε αρκετό χρόνο να απολαύσουμε τους μήνες που προηγούνται του καλοκαιριού.

 

Όσο μεγαλώνει η μέρα τόσο μεγαλώνει η επιθυμία μας για βόλτες και όσο αυξάνεται η θερμοκρασία τόσο αυξάνεται και η διάθεσή μας προσπαθώντας να διώξει από πάνω μας την υγρασία του βροχερού χειμώνα και να καλωσορίσει τη βιταμίνη D από τον ήλιο που μας έλειψε για τόσους μήνες. Αυτή είναι η μια πλευρά…

Η άλλη πλευρά είναι αυτή της βουλωμένης μύτης, της καταρροής και των δακρυσμένων ματιών που δεν κλαίνε από συγκίνηση αλλά από τις εποχικές αλλεργίες… Αυτό το μελανό σημείο της Άνοιξης που δεν αφήνει τους περισσότερους από εμάς να απολαύσουμε την αλλαγή της εποχής και την αναγέννηση της φύσης (και της δικής μας διάθεσης).

Το πιο άδικο με τις ανοιξιάτικες αλλεργίες είναι πως επιδεινώνονται κάθε φορά που η φύση μας καλεί κοντά της σε διάφορες δραστηριότητες που όλον τον χειμώνα ονειρευόμασταν και τώρα έχει έρθει η ώρα να τις κάνουμε πραγματικότητα.

Κηπουρική. Αγαπημένη ασχολία με θεραπευτικές προεκτάσεις. Όταν έρθει η ώρα να φροντίσεις τις γλάστρες στο μπαλκόνι ή τα φυτά στον κήπο σου ξέρεις ότι η Άνοιξη είναι εδώ! Δυστυχώς αυτό το καταλαβαίνεις και για έναν ακόμα λόγο… Κάθε φορά που ασχολείσαι με τα λουλούδια σου, η αλλεργία σε επισκέπτεται για να σε κάνει να μετανιώσεις τη στιγμή που έπιασες σκαλιστήρι στα χέρια σου…

 

Κατοικίδια. Η σχέση με την αγαπημένη σου γάτα γίνεται κάτι σαν τη σχέση ανάμεσα στα Στρουμφ και την ψιψίνα του Δρακουμέλ αφού κάθε φορά που σε πλησιάζει, ένα απειλητικό κύμα φταρνίσματος και δακρύων δεν σε αφήνει να απολαύσεις τα παιχνίδια και το γουργουρητό της. Σε αυτή την περίπτωση η φιλόζωη πλευρά σου θάβεται κάτω από ένα πακέτο χρησιμοποιημένα χαρτομάντιλα…

Ανοιξιάτικη διακόσμηση στο σπίτι. Η Άνοιξη είναι εποχή των αλλαγών. Και για κάποιο βαθύτερο λόγο ακριβώς τώρα θέλεις να αλλάξεις τα πάντα στο σπίτι σου. Τα βαριά ρούχα κλείνονται στην ντουλάπα, τα αγαπημένα σου Τ shirt τοποθετούνται μπροστά – μπροστά και όλα όσα βαραίνουν το σπίτι σου, όπως χαλιά και καλύμματα εξαφανίζονται για να δώσουν τη θέση τους σε λαμπερά χρώματα και αντικείμενα που θα φέρουν τη φύση πιο κοντά σου. Μαζί με τη φύση όμως, έρχεται πιο κοντά σου και η σκόνη… Και τότε το ανοιξιάτικο σκηνικό που δημιούργησες γίνεται εφιάλτης…

Πικ-νικ στο πάρκο. Αν είσαι άνθρωπος της φύσης τότε σίγουρα ανυπομονείς να βρεθείς γειωμένος σε κάποιο πάρκο ή σε κάποια ύπαιθρο τρώγοντας σπιτικά σνακ με τους φίλους σου και απολαμβάνοντας τον ανοιξιάτικο ήλιο.

Εκεί όμως που τα έχεις υπολογίσει όλα και τα έχεις χωρέσει στο καλαθάκι σου έρχεται η γύρη να σου υπενθυμίσει ότι η φύση δεν είναι για σένα αφού η αλλεργία έρχεται και σου φορτώνεται σαν εξτραδάκι αξεσουάρ σε κάθε παρόμοια εξόρμηση.

 

Κι επειδή η λύση δεν είναι ζωή μακριά από τη φύση, η Lanes, που γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να ζούμε κάθε στιγμή και κάθε εποχή στο full, έχει τον τρόπο να καταπολεμήσουμε τα συμπτώματα των εποχικών ενοχλήσεων και να αρχίσουμε ξανά να απολαμβάνουμε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου!

Το Lanes AlergEnd μπορεί να γίνει ο σύμμαχός μας κάθε φορά που νιώθουμε την απειλητική όψη της Άνοιξης να πλησιάζει, αφού δρα σε 15 λεπτά, διαθέτει σύνθεση βασισμένη σε φυσικά συστατικά, δεν έχει παρενέργειες και είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών.

Εξάλλου, αυτή η μοναδική, καινοτόμα σύνθεση του Lanes AlergEnd αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας του. Περιέχει ψευδάργυρο καθώς και την επώνυμη φόρμουλα Sniztop® που, χάρη στα βιοενεργά συστατικά από αυγά ορτυκιού, εμποδίζει την επαφή των αλλεργιογόνων με τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος.

Δύο κλινικές μελέτες σε Ελλάδα και Αμερική αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα και την άμεση δράση του, ενώ είναι το μοναδικό προϊόν για την αντιμετώπιση των εποχικών ενοχλήσεων το οποίο έχει δοκιμαστεί σε Έλληνες ασθενείς.

Με το Lanes AlergEnd μπορούμε να ζούμε με την αλλεργία, αλλά όχι με τα συμπτώματά της. Και το πιο σημαντικό… μπορούμε να ζούμε την Άνοιξη όπως την ονειρευόμασταν όλο τον χειμώνα!

 

 

Πηγή: www.lifo.gr

(18)